lördag 31 maj 2008

Gimme Head


Den här låten är riktigt snuskig och hade nog censurerats totalt på musik kanaler såsom Mtv, Men här censureras inget speciellt inte en bra låt.. Slänger upp 2 olika versioner så ni själva får skaffa er egen favorit!

Three Six Mafia - I'd Rather Get Some Head (Start The Violence Remix)

Three Six Mafia - I'd Rather Get Some Head (Dj Ayres Edit)

Har märkt att det blir alt fler besökare på bloggen men fortfarande väldigt sällsynt med kommentarer, det jag gör går alltid att förbättra och jag skulle vilja ha era åsikter! Utseendet på bloggen är inte heller det allra vackraste så om någon där ute känner sig hemma på den fronten skulla jag gärna tacka och bocka för en mer ögonvänlig layout:)

onsdag 28 maj 2008

Blow Me Away And Rock It


Sitter hemma på lunchrast och kan inte låta bli att delge mig av denna vackra melodi, det är låtar som denna som förgyller och som man nästan inte kan vara utan! TEPR leverar alltså ännu en gång en vacker dansvänlig electronisk saga, TANKA!!

Rafale - Rock It (TEPR Remix)

tisdag 27 maj 2008

Do The W.A.L.E.D.A.N.C.E



Är lite sen med denna, men bättre sent än aldrig!

Wale - W.A.L.E.D.A.N.C.E

måndag 26 maj 2008

Spell It Out



Atlantas senaste tillskott på hip-hop scenen kallar sig Donnis och samarbetar med ingen mindre än självaste Dj Benzi, vilket inte kan resultera i annat än succé! de har just tillsammans färdigställt mixtapealbumet "Sky High" som hostas av Dj Drama.
Benzi ligger bakom honoms senaste släpp L.O.V.E men min personliga favorit förblir ändå Benzis remix av "Party Works" där beatet är hämtat från journey's "Don't Stop Believing", BANGER!

Donnis - L.O.V.E

Donnis - Party Works (Benzi Remix)


Donnis - Party Works (Official Super deluxe Version)

Donnis - Party Works

tisdag 20 maj 2008

Make Love With MSTRKRFT In This Club


Ingen kan ha undgått Ushers R&B banger "Love In This Club" men visst börjar den bli lite utjatad? Det tyckte nog MSTRKRFT också innan de omvandlade beatet till en halvdistad elektronisk historia, visst är det bra?

Usher - Love In This Club (MSTRKRFT Remix)

måndag 19 maj 2008

Ill To Destroy


Det talas lite löst om de "spidermanmasks" beklädda The Bloody Betroots som nya Justice, tycker själv att TBB är lite mer trippade i soundet. Har tidigare lagt upp deras remix av "She's A Maniac" från 80-tals filmen flaschdance och här kommer 2 remixar utav Timbaland låtar plus en av deras helt egna alster. Man kan inte låta bli att inte gilla dem!

Timbaland - Misscommunication (The Bloody Beetroots Remix)

Timbaland - Throw It On Me (The Bloody Beetroots Remix)


The Bloody Beetroots - Ill To Destroy

söndag 18 maj 2008

The Sunday Syndrome


Ännu en riktigt slapp söndag, finns inte så mycket vettigare att göra då än att förhoppningsvis förgylla eran dag med lite grova tunes!

Symbolone - Love Juice (Moulinex Remix)

South Rakkas Crew - Mad Again (Boy 8-Bit Remix)

Casalz - Somebody, Somewhere (Blamma! Blamma! Somebody Stop Me Remix)

lördag 17 maj 2008

Lit My Fire



Tha Carter 2 hiten fireman blir aldrig inaktuell, här upphottad av brittiska Loud Pipes. Lite av en personlig favorit för tillfället.

Lil Wayne - Fireman (Loud Pipes Remix)

Lollipopiano

Producenten och R&B sångaren Ryan Leslie var inbjuden i en amerikansk radioshow och fick där uppgiften att till Lil Waynes "Lollipop" lägga ett pianobeat och förvandlade megahiten till melankolisk R&B Perfektion, killen har talang! Förvånar mig inte det minsta om nästa Weezy mixtape album pyntas av denna ljuva ton, man kan alltid hoppas.



Lägger även upp radiorippen i väntan på bättre!

Lil Wayne - Lollipop (Ryan Leslie Piano Radiorip)

Could I Bmore Right?


Igår var första gången någonsin som östersunds nattliv bjöd på Baltimore-club musik, Gutter och Ghettotech, jag hoppas att detta bara var början på en ny era, tack och bock Schmecken! Så jag tänkte idag bjuda på lite B-more club och Gutter nytt som gammalt!

Dj Mel - Midas Touch


Ayres - Gimme Head

Cassettes Won't Listen - Paper Float (Aaron Lacrate Gutter Remix)

onsdag 14 maj 2008

Yes, I Really Do!


Van She Tech gör det igen, får det att riktigt spritta i dansbenen, total njutning! Är säkerligen uppe i 8-10 poster med Van She Tech, men vad gör det när de gång på gång leverar sånna otroligt bra remixar. Det finns inget skäl att hålla inne med dem.

I Am Finn - I Love You (Van She Tech Remix)

Bjornanza ! ! !


Allt Jeansbjörn remixar blir snabbt favoriter hos mig, inget undantag är den 30 min långa mixen han just fick upp på Discobelle, MAGISK!!

För er som inte redan tankat den är den verkligen ett måste!

Bjornanza - A Jeansbjörn Collection

tisdag 13 maj 2008

My Good Days Of Magic Just Ended


Nu är jag tillbaka i Sverige igen efter 4,5 månaders fantastisk semester, känns sisådär att behöva ta tag is itt liv igen, men men, desto mer tid till bloggande. Vilket jag hoppas ni glädjs åt!

Radioclit remixar Matt and Kim och Jeansbjörn Remixar Petter, svensk Kvalité!

Matt and Kim - No More Long Years (Radioclit Remix)

Petter - Goda Dagars Magi (Jeansbjörn Remix)

lördag 3 maj 2008

Robot Oeuf


Lyckades missa Uffie på Coachella pga av långa köer och lite dålig planering, gråter fortfarande lite över det, men jag slänger upp hennes senaste singel!

Uffie - Robot Oeuf


Ber om ursäkt för det fruktansvärt dåliga uppdaterandet, men har under de senaste veckorna bott i en husbil och rest runt Usa's västkust, vilket har lett till lite mindre tid framför datorn! Är fortfarande på resande fot i drygt en vecka sen blir det dags för riktiga uppdateringar..